Асоціація журналістів «Новомедіа» вже з лютого почне святкування 10–річчя свого існування. У зв’язку з цим представники «Новомедіа» планують відвідати декілька регіонів України з так званим медіатуром. До якого увійдуть відвідування профільних вишів з презентацією навчального посібника «Новий журналіст», зустрічі з медіапрацівниками церков і регіональними новомедійниками.

«Одним з напрямків роботи Асоціації «Новомедіа» це підтримка вищої журналістської освіти, тому ми зацікавлені у постійній роботі з університетами України. Також ми вважаємо за необхідне підтримати наших представників у регіонах і пресс – центри в церквах: підбадьорити, нагадати про нашу місію, проінформувати про роботу Асоціації як вже міжнародної організації. Та й запросити всіх на святкування, яке вже почнеться весною 2014 року на МедіаВікенді», поділився голова Асоціації «Новомедіа» Руслан Кухарчук.

Вже на початку лютого Асоціація буде гостювати у студентів Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького з майстеркласом і презентацією книги «Новий журналіст». Другу половину місяця «Новомедіа» планує побувати на сході України, де відвідає ВНЗ і церкви у Луганську і Запоріжжі. Також зустрічі зі студентами відбудуться в Кіровоградському державному педагогічному університеті ім. В. Винниченка, Полтавському національному педагогічному університеті ім. В. Короленка та Сумському державному університеті. І західна частина країни не залишиться без уваги. У лютому готові Асоціацію прийняти кафедри журналістики в Житомирі та Тернополі.

Нагадаємо, в 2014 році Асоціація «Новомедіа» відзначає 10–річчя. Всі події року пройдуть під егідою «десятки». Офіс «Новомедіа» чекає і збирає ідеї святкування ювілею.

Прес-центр «Новомедіа»