6 жовтня напередодні офіційної дати реєстрації Асоціації «Новомедіа» пройшла зустріч команди новомедійників. Це був вечір святкування та обговорення майбутніх планів спільної роботи на медіаполі.

Саме у жовтні, 8-го числа, Асоціація отримала дозвіл Мін’юсту України офіційно існувати. І в далекому 2004 році Всеукраїнська громадська організація об’єднала християн журналістів, мовників і видавців для спільної праці.

Що відбулося за цей час? Що робити далі? У чому кожен вбачає свою подальшу роль в Асоціації? На зустрічі був час і подумати, і поговорити про це.

Серед присутніх – старожили, які пам’ятають навіть найперші заходи «Новомедіа», і ті, хто приєднався до бачення Асоціації кілька років тому.

Глава Асоціації «Новомедіа» Руслан Кухарчук поділився з командою своїми старими записами, де за кілька років до створення «Новомедіа» вже йшлося про те, що настане час, коли в ЗМІ будуть відкрито говорити про Бога і Його справи. І на підтвердження того Руслан показав кілька різних газет за попередні роки з такими статтями.

Під святкові піцу і торти бажаючі вітали Асоціацію, говорили про важливість її існування і дякували за те, що є така можливість – об’єднати сили і діяти разом, трансформуючи медіасферу, а значить, – і суспільство.

Також не обійшлося і без робочих моментів. Обговорювали майбутню подію. Адже вже в суботу, 11 жовтня, пройде акція від «Новомедіа» – «Правда перемагає». Новомедійники хочуть активізувати увагу суспільства на об’єктивність і незаангажованість засобів масової інформації. Для цього вони проведуть декілька активностей у центрі Києва.

Також на зустрічі вітали Руслана та його дружину Аню з нещодавнім одруженням.

Нагадаємо, зустрічі Асоціації «Новомедіа» проходять кожного понеділка місяця.

Прес-центр Асоціації «Новомедіа».