Християнська Медіа Конференція відбудеться у 15, 16, 17 квітня у двох форматах: наживо у конференц-залах готелю “Україна”, а також у он-лайн формі закритої відео трансляції для зареєстрованих.

Протягом трох днів із самого ранку будуть проходити яскраві навчальні виступи від професіоналів, а також профільні майстер-класи та тематичні дискусії. Топові медіаворкери готують спеціальні виступи, наповнені практичними ілюстраціями.

Детальна ПРОГРАМА із зазначенням всіх тем і описом опублікована раніше на сайті Асоціації «Новомедіа»:  https://novomedia.ua/news/opublikovana-prohrama-khrystyianskoi-media-konferentsii-2021/

Для участі обов’язково заповніть анкету: https://cutt.ly/ecDhXqn

У перший день Конференції учасники зможуть почути доповідь ведучої ранкової програми «РанокLive» на РадіоМ Інни Царук. Спікер виступатиме на тему «Як приводити людей із соцмереж до церкви. Євангелізація через радіоефіри».

Наступний спікер – Олександр Довбуш, ведучій на “Радіо М”. Олександр працював у AIR Media-tech company: сертифікований фахівець YouTube, стратег YouTube проектів, відеопродюсер та Community manager фестивалю VIDEOZHARA, в якому беруть участь понад 5000 відео-блогерів. Тема його доповіді: «Створюй та продавай. Маркетинг та  продюсування християнських проектів».

Закриватиме інформаційний блок першого дня Світлана Кучеренко – журналіст, ведуча, громадський діяч, автор YouTube-каналу SGLAVRED та керівник руху «Территория ответственности». Світлана доповість на тему: «Вебінари, прямі ефіри, онлайн-кімнати: як ефективно досягнути аудиторію на різних майданчиках із невеликим бюджетом». Спікер поділиться досвідом проведення ефірів на таких майданчиках, як:  Zoom, streamyard, Facebook, YouTube, Instagram, Clubhouse.

Пастор із посмішкою та палаючим серцем Олег Боков виступатиме на початку другого дня із темою: «Як впливати на мільйони, сидячи на своїй кухні?». Його мрія – надихнути мільйон людей жити с Богом на повну! Олег це робить через служіння в церкві Upstream.Church, яка знаходиться у Києві, а також через авторський YouTube-канал із кількістю підписників понад 120 тисяч.

Про рекламу в соціальних мережах розкаже Макс Сігуа – експерт з маркетингу, досвічений таргетлог, автор курсів по рекламі. Макс займався просуванням в соціальних мережах таких заходів: R500, Свято Подяки 2017, 2018 років, Нік Вуйчіч 2017 і багатьох інших.

У цьому блоці також виступатиме Президент Асоціації журналістів «Новомедіа», голова руху «Всі разом!», журналіст, медіаменеджер та телеведучий Руслан Кухарчук. Його тема – «Інформаційний відділ церкви». Спікер розкаже, як подавати інформацію, щоб запам’яталася. Руслан під час доповіді приділить увагу змісту інформації, стратегії поведінки, організаційному та естетичному компоненту діяльності інформвідділу.

Спікером у першій половині третього дня буде Олександр Геніш – журналіст, блогер, редактор газети «За віру євангельську». Олександр розкриє тему: «Блогерство як новий інструмент для місіонерської діяльності». Спікер надасть практичні рекомендації, як вести свій блог та якісно впливати на людей.

Наступний спікер – Анатолій Якобчук, засновник і редактор Всеукраїнської християнської газети «Слово про Слово». Газета видається з 2012 року у друкованому вигляді. Однойменний інформаційно-аналітичний сайт  www.slovoproslovo.info, який щоденно відвідує в середньому біля 15 тисяч. Анатолій представить свій кейс “Слово про Слово” та поділиться власним досвідом та висновками про те,  що вдалося і куди варто рухатися далі.

ДЕТАЛЬНА ПРОГРАМА ЗАХОДУ: https://novomedia.ua/news/opublikovana-prohrama-khrystyianskoi-media-konferentsii-2021/

Для участі обов’язково заповніть анкету: https://cutt.ly/ecDhXqn