Увага всім батькам, педагогам, вчителям недільних шкіл! Запрошуємо на ток-шоу «Діти під прицілом» 25 травня, 19:00 – 21:00. У програмі: думка експертів, статистика, питання-відповіді, висновки та практичні рекомендації.

Теми та гості ток-шоу:

«Як захистити дитину від шкідливого впливу ЗМІ» – Світлана Гончарова, мати двох дітей, керівник Інтернет-проекту «Флаймама» (Flymama).

«Як зберегти дитині стабільний емоційний, фізичний, психологічний розвиток» – Оксана Доманська, дитячий психолог.

«Як отримати від держави допомогу на розвиток дитячого телевізійного проекту» – Леонід Мужук, кінорежисер, кінодраматург, заступник генерального директора з творчих питань ДТРК «Культура».

«Якими методами можливо припинити трансляцію шкідливих для дитини телепередач і фільмів, а також прибрати зі шкільної програми книги, що негативно впливають на розвиток дитини» – Сергій Гула, голова київського осередку Асоціації християн-юристів.

  «Які комп’ютерні технології захистять безпеку дитини в Інтернеті» – Андрій Яковенко, програміст (розробка нестандартних спеціалізованих рішень).

«Роль викладача у формуванні правильного ставлення дитини до комп’ютера і телевізора» – Ольга Дьоготь, директор дитячого центру «За світле майбутнє».

Запрошуємо до діалогу викладачів, батьків, журналістів, вчителів недільних шкіл і всіх, кому не байдужі діти. Медіа-ток: «Діти під прицілом» пройде в рамках конференції «МедіаЛенд».

Вхід вільний!

Місце проведення: Київ, Хорольська, 30, будівля місії «Світло на Сході», їхати від станції метро «Чернігівська» маршрутне таксі № 33, 423 до зупинки «Азербайджанська», пройти у приватний сектор.

Справки за телефоном: 050-783-26-33, 044-223-66-80