Українська Асоціація Видавців Періодичної Преси (УАВПП) запрошує редакції загальноукраїнських, столичних, регіональних і місцевих газет/журналів України приєднатися до участі у Третьому Всеукраїнському конкурсі преси! Як і в двох попередніх конкурсах, учасники будуть змагатися у трьох блоках номінацій – „Журналізм”, „Дизайн і реклама” та „Маркетинг і просування”.

УАВПП ініціювала проведення Всеукраїнських конкурсів преси ще в 2003 році. З огляду на успіх, які мали попередні – Перший та Другий – конкурси, було вирішено перетворити це професійне змагання на традиційне. Самі ж учасники конкурсу започаткували ще одну приємну традицію: щорічно на конкурс надходить більше 1000 робіт!

Третій Всеукраїнський конкурс преси надасть Вам можливість виявити свої найкращі професійні якості і стане чудовою нагодою розповісти українському читачеві про Ваше видання. А ще – це благодатний ґрунт для самовираження, реалізації найсміливіших ідей, проба пера для новачків та перевірка сучасністю маститих майстрів.

Однією з особливостей Конкурсу є його демократичність. Адже всі учасники змагання – як регіональні, так і столичні – мають рівні шанси на перемогу. І, нарешті, кожен видавець має можливість оцінити своє реальне становище на ринку преси, і не лише побачити основних конкурентів, а й повчитися у них робити свій бізнес якісніше, тобто прибутковіше.

Детальніше про конкурс дивіться на сайті www.uapp.org