Весь 2014-ий рік Асоціації “Новомедіа” проводить під знаком десятиліття організації. Навіть на логотипі Асоціації тепер красується десятка. А це означає, що всі заходи, зустрічі та конференції будуть приурочені до цього ювілею.

Вже в квітні медійники-християни зберуться на святковий Медіа Вікенд. У його програму будуть включені мотиваційні та розважальні події. Продовжить естафету Міжнародний Форум «Новомедіа» в листопаді вже в більшому форматі. А між цим безліч інших подій – щотижневі зустрічі в Києві, тур по містах і університетах, спеціальні навчальні програми, фестиваль дитячої анімації, річний журналістський флеш-моб та багато іншого.

Нагадаємо, що офіційний старт річниці розпочався 16 лютого. Бо саме в цей день 10 років тому – 16 лютого 2004 -го – у Києві пройшла перша зустріч медіапрацівників на запрошення журналіста Руслана Кухарчука.

«Це було дуже хвилююче. Я запросив всіх, кого знав, і терпляче чекав. Перша зустріч медійників відбулася у кімнаті Палацу культури імені Батюка на Червонозоряному проспекті, 115. Відтоді зустрічі стали регулярними – щотижневими. Пізніше це переросло в міжнародну організацію», – згадує президент Асоціації .

Глава «Новомедіа» спеціально записав коротке відео з того знакового місця – 10 років потому: http://www.youtube.com/watch?v=qoIAaUpG85Q

frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Як наслідок вже восени 2004-го в Міністерстві юстиції України була зареєстрована громадська організація Асоціація журналістів “Новомедіа”. Свідоцтво про реєстрацію забирали Руслан Кухарчук та член правління організації, телеведучий Андрій Макаренко.

P1010004

«Незважаючи на різні складності в країні та в медіа секторі за останні 10 років, Асоціація« Новомедіа» стабільно розвивається. І сфера впливу організації постійно зростає», – зазначає Тетяна Пінчук, керівник офісу «Новомедіа». 

Далі буде!

Прес-центр Асоціації “Новомедиа”.