Студенти IT-школи-2 вже навчилися “писати” сайти за допомогою PHP-скриптів, вміють працювати з Apache і обробляти дані з MySQL. Загалом, за допомогою основної зв’язки – WAMP вони вже впевнено можуть створити свій веб-ресурс.

Крім того, вони знають що таке реаліціонні бази даних, строкові функції, змінні оточення і перебір масиву – загалом все те, що у простої, можна сказати, нормальної людини викликає, як мінімум, нерозуміння. Та «школярі» наразі вже переступили основну межу в навчанні і скоро стануть випускниками. Попереду в них ще трохи матеріалу, тестові завдання і випускна робота.

«Для мене уроки в цій школі теж уроки: я розповідаю студентам, але сам повторюю раніше вивчені положення. Я завжди готовий ділитися своїм досвідом. Мені приємно допомагати людям, усвідомлюючи, що вони будуть застосовувати в житті ці знання», – поділився Павло Чернявський, викладач IT-школи та старший РНР-програміст «Маркетгід-Україна».

Андрій Яковенко, також викладач ІТ-школи та програміст з великим досвідом, зазначив: «Якщо перша IT-школа була розрахована на новачків сфері ІТ танадавала загальні знання, то другий курс уже більш поглиблений і орієнтований на тих, хто хоче вивчати веб-програмування. Після закінчення курсу студенти зможуть запропонувати своє рішення для сайтів».

За словами Дениса Семенюка, голови Інтернет-департаменту “Новомедіа”, одного з ініціаторів ІТ-школи, наступного року також планується набір студентів. І, можливо, буде проведено окреме навчання за темою дизайну і системи керування сайтом.

«Студенти ІТ-школи-2 – це ті, хто хоче самостійно розробляти сайти для своїх церков, а також ті, хто планують надалі працювати з РНР-програмуванням», – відзначив Денис Семенюк.

Нагадаємо, з 13 жовтня в Києві по суботах проходить навчання в IT-школі-2 від Асоціації «Новомедіа». Тематика курсу: веб-програмування PHP + MySQL. Курс розрахований на 32 академічних години. Школа-2 завершує свою роботу 15 грудня 2012 року. По завершенні студенти, які успішно пройшли тестування, отримають сертифікати, що підтверджують рівень знань.

 

Прес-центр Асоціації “Новомедіа”