До постійного вчительського складу Школи цього разу приєдналося декілька нових викладачів. Серед них Олексій Кутєпов, журналіст каналу “1+1″, який спеціалізується на розслідуваннях діяльності правоохоронних органів; Ганна Панова, ведуча ранкових новин на “Інтері”, а також головний редактор Інтернет-видання, Севгіль Мусаєва.

Так, студенти Школи разом з Олексієм Кутєповым (“1+1”), автором резонансних журналістських розслідувань, дізнаються про професійні пригоди, небезпеки жанру, методи і способи викривальних операцій, і, як зробити результативною свою роботу. 

Від репортера до ведучої. Свій досвід роботи у телевізійній журналістиці передаватиме студентам Ганна Панова, ведуча ранкових новин і парламентський кореспондент на каналі “Інтер”. 

Як написати аналітичну статтю? Про це розповість у рамках Школи Севгіль Мусаєва, нині головний редактор Інтернет-видання Hubs. Раніше працювала в українських виданнях: “Економічні новини”, “Дело”, “Власть денег” і Forbes.

Разом з новачками викладатимуть у Школі “новим журналістам” вже вподобані колишніми випускниками спікери. Про релігійну тематику у світських ЗМІ, громадянську журналістику і жанри розповість Руслан Кухарчук (“Все новости”, НТН, Сіті).  А про найпоширеніші помилки у тексті – головний редактор журналу мережі “FitCurves” Ольга Бідненко. Вхід в редакційну “кухню” студентам відкриє редактор з більш ніж 10-річним досвідом роботи у різних друкованих виданнях Любов Гасанова. 

З повним списком викладацького складу можна ознайомитися тут

Нагадаємо, П’ята школа “Новий журналіст” стартує 1 лютого. Кожному студентові у подарунок – новий навчальний посібник “Новий журналіст”. Для запису в Школу необхідно зареєструватись.

Прес-центр Асоціації “Новомедіа”