Спільний проект Європейського Союзу та Ради Європи “Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі” спільно з Інститутом Медіа Права проводитиме експертний семінар “Захист персональних даних і медіа”, що відбудеться 15 лютого 2012 р., за адресою: Президія Академії Наук України, конференц-зал (3-й поверх), вул. Володимирська, 55, м. Київ, з 10:00 до 15:00.

Учасники семінару ознайомляться із європейськими стандартами щодо захисту персональних даних та місця медіа у даному процесі, з практичним досвідом регулювання у сфері захисту персональних даних на прикладі Швейцарії, Нідерландів і Польщі, а також зможуть взяти участь у обговоренні основних питань медійних організацій щодо впровадження Закону України «Про захист персональних даних» і «Про доступ до публічної інформації». 

У заході візьмуть участь представники Міністерства юстиції України, Державної служби України з питань захисту персональних даних, незалежні іноземні та національні експерти, представники громадськості та інші зацікавлені сторони. 

Орнагізатори просять підтвердити Вашу участь у заході до 13:00 10 лютого асистентові проекту Ользі Кудіній за телефонами +38044 425 3370 (АСТ 115), +38093 986 5377      

або надіслати підтвердження на адресу olga.kudina@coe.int 

 

Більше інформації: біографії  експертів та програма заходу тут.