4 вересня 2009 р. у Києвi вiдбудеться Мiжнародний експертний семiнар “Баланс свободи та порядку: регулювання нових медіа”, органiзований Схiдноєвропейським Iнститутом Медiа Права(СIМП) та Cпiльним проектом Ради Європи та Європейської Комісії “Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі за пiдтримки Незалежної Асоцiацiї телерадiоМовникiв(НАМ).

Аудиторiя:  представники iнтернет-видань, теле- та радiокомпанiй, що розвивають напрямок нових медia, медiаюристи, представники державних органiв, що здiйснюють регулювання у сферi iнформацii, експерти з питань нових медiа та всi зацiкавленi у отриманнi iнформацii з даного питання особи.

Місце та час проведення: 10:30 – 16:30 4 вересня 2009р., Київ, вул. Володимирська, 55 (Великий конференц-зал Академії Наук України)

У Семiнарi вiзьмуть участь такi вiдомi європейськi експерти:

Гареджін Шукасян (Garegin Chookaszian) член бюро Головного Комітету Ради Європи з питань медіа та інформаційного суспільства (CDMC). Він презентуватиме роботу CDMC (минулу, теперішню, та плани на майбутнє) по нью медіа- латформах та нових формах дистрибуції («Рада Європи та нові електронні медіасервіси»). У своїй доповіді пан Шукасян  звертатиметься до нещодавньої міністерської конференції в Ісландії, до відповідних Рекомендацій, звітів, написаних експертами CDMC, а також ймовірно до ініціативи переглянути Конвенцію Транскордонного телебачення, для того, щоб розширити рамки цієї угоди до аудіовізуальних медіасервісів.

Єлена Суркулюк (Jelena Surculiyuk) – представник Міністерства телекомунікації Сербії, консультант з питань нових медіа. Вона зосередить свою увагу на 10 статті Конвенції з прав людини, фундаментальних свободах та директиві з аудіовізуальних медіасервісів.

Iз остаточною програмою семiнару можна буде ознайомитись на сайтi НАМ наступного тижня.

Для участі у Семінарі необхідно зареєструватись. Це можна зробити за телефоном

Програма семінару тут.

nam.org.ua