Максим Варламов призначений генеральним директором телеканалу «1+1».
Про це повідомляє прес-служба «1+1». Це рішення було прийнято
Наглядовою радою каналу 26 березня. Дотепер Максим Варламов обіймав
посаду заступника генерального директора.

Також Наглядова рада телеканалу «1+1» прийняла рішення про створення нової виробничої структури на базі підприємства «Інтер-Медіа», що займатиметься виробництвом телефільмів, серіалів, документальних та розважальних проектів українською мовою, генеральним директором якої призначений колишній керівник «1+1» Юрій Морозов.

Володимир Карташков залишає департамент інформаційного та суспільного мовлення телеканалу «1+1» і разом з Юрієм Морозовим працюватиме у цій виробничій структурі на посаді заступника генерального директора підприємства «Інтер-Медіа». Новим керівником департаменту інформаційного та суспільно-політичного мовлення каналу призначена Наталія Катеринчук – у минулому шеф-редактор телеканалу «Сіті».

Також ухвалено рішення про підвищення Вікторії Горенштейн з посади заступника фінансового директора на посаду заступника генерального директора телеканалу «1+1».

«Ці зміни є чітким сигналом для ринку про те, що Студія «1+1» акумулює свої зусилля на посиленні виробничих можливостей для створення оригінального українського програмного продукту, аби відповідати вимогам на цьому висококонкурентному телевізійному ринку», – коментує зміни у менеджменті виконавчий директор компании СМЕ Адріан Сирбу.

Як повідомила прес-служба телеканалу, співвласники групи компаній «1+1» – Central European Media Enterprises, Олександр Роднянський та Борис Фуксман – здійснюють реструктуризацію своїх активів у відповідності з домовленостями, яких вони дійшли на початку 2008 року. Відтепер компанія СМЕ нестиме відповідальність за операційне управління «1+1».

«Телекритика».