«Брехню можна побороти тільки правдою!». Відбулася зустріч президента Асоціації «Новомедіа» Руслана Кухарчука зі студентами-грінченківцями.

Чесність є головною зброєю журналіста – цінність такої простої істини нагадав майбутнім колегам Руслан Кухарчук. Майстер-клас, який він провів 12 березня в Київському університеті ім. Бориса Грінченка передбачав інтерактивну розмову в навчальній телестудії на тему «Особливості роботи он-лайн видань».

DSC_3014

Напружена ситуація в країні розширила рамки розмови. На рівні з доцільністю мережевих ЗМІ, створенням власних інтернет-ресурсів та блогерством обговорювалося питання інформаційної війни.

Особистий досвід, яким Руслан охоче ділився з майбутніми колегами, надихнув студентів на самовдосконалення і підвищення професійного рівня і запевнив, що не варто боятися власних помилок. В пам’яті закарбувалися слова, що в роботі журналіста натхнення не є головним – лише систематична праця допоможе досягти омріяних висот.

Корисним бонусом майстер-класу стала презентація посібника «Новый журналист» написаного відомими журналістами-практиками.

майстер клас_кухарчук 3_12.03.14

Зустріч з Русланом Кухарчуком довела, що теоретичне навчання – це лише 50% успіху, адже важливими є також практика і спілкування з людьми, котрі пройшли шлях професійного становлення і здатні розповісти те, що в підручниках знайти важко.

майстер клас_кухарчук 2_12.03.14

майстер клас_кухарчук_12.03.14

Христина Бельскіте, Ірина Гарщук для Асоціації “Новомедіа”