q1h7GurHlqA

Олександра Агішева, м.Боярка. Для мене Вікенд важливий тим, що тут можна вільно спілкуватися на християнську тематику. Я отримала для себе деякі практичні поради, про те як висвітлювати релігійну тематику в ЗМІ, підвищити рівень якості написання матеріалів. Тут відбувається обмін досвідом та контактами. Завжди приємно бачити людей, які живуть однією метою з тобою.

 

0f0H29orljA

 

Олеся Долина, м. Київ. Власне Медіа Вікенд – це місце де збираються професіонали своєї справи. Ми тут щоб підтримувати, підбадьорювати один одного, познайомиться один з одним. Мені подобається, що цього року приїхало багато молоді журналістів, редакторів і просто медійників. Я рада була поділитися своїм досвідом з ними.

 

GLdKWRyUStA

 

Максим Щербаков м. Старобільськ, Луганська область. Мені дуже приємно перебувати в компанії колег-журналістів, люблячих Бога, я тут відпочиваю. Цього року мені сподобалося, те що кожен день крім професійних семінарів та дискусій проходили молитовні зібрання, читання Біблії. Також я отримав багато нових знань у сфері роботи соціальних мереж, Інтернету, телебачення, а також як поводитися в тій ситуації, яка склалася на даний момент в Україні.

 
yVCDfGMkoQQ

Міла Мікевіч, м.Київ. Я в перший раз на такому Вікенді. Люблю писати шукаю себе в цьому. Довго думала їхати чи ні. Для мене ця подія в першу чергу відкрила можливості. Мені подобається, що тут не просто клуб за інтересами, а збираються люди з певною метою і місією, а це, напевно, найважливіше …

 

iLNSBXvARKQ

 

Дорогий Михайло, м. Київ. Я в захваті, що є молоді журналісти, які хочуть говорити через медіа добрі послання віри, надії, любові та миру. Ці теми стають суспільно значимими.

 

7

 

Едуард Литарь, м Дніпропетровськ. Мені подобається, що серед спікерів професіонали, які діляться досвідом і розповідають, як бути ефективним у ЗМІ. Я побачив тут людей з різних міст, і що мені було приємно у нас одне бачення і одна мета.

 

19187_818459278190607_2852395692623199111_n Алла Собко, м Хмельницький. У такому форматі зустрічі вперше на заході «Новомедіа». Подобається вільний стиль, спілкування з колегами-християнами. Програма складена так, що є багато часу для спілкування, що важливо в нашому сучасному світі. Багато нових незнайомих людей, мені завжди подобається нові знайомства, а ще я вперше тут побачила людей, як кажуть лицем до лиця, з якими спілкувалася або по електроніці або в фейсбуці.

 

0M94ugt8rdM

Олексій Папазов, м. Запоріжжя. Піднімалося багато цікавих тем, особисто мені дуже сподобалася тема про медіавиробництво. Вільний формат спілкування поєднаний з лекціями – це добре, але хочеться трохи більше вільного часу для спілкування, прогулянці по лісу, адже він вабив нас за вікном. А так все було круто!

 

Читайте також репортаж з ХМУ – 2015 

Дивиться ролік з ХМУ – 2015.