З 1 серпня відкривається реєстрація на міжнародний Новомедіа Форум 2017 року. Він пройде в Києві 3-4 листопада в комплексі «Nivki-Hall». Це щорічна масштабна журналістська подія в Києві, де представлені всі види ЗМІ: телебачення, преса, радіо, інтернет.

Зареєструватися на Новомедіа Форум можна на офіційному сайті. Оплата участі здійснюється при реєстрації на сайті зручним способом через LiqPay. Захід є некомерційним. Зібрані кошти лише частково компенсують оренду приміщень, технічного оснащення і функціонування офісу.

Реєстрація вважається завершеною тільки при одноразовій оплаті. Чим раніше забронювати собі місце, тим дешевше це обійдеться.

Вартість реєстрації:

  • Серпень – 295 гривень
  • Вересень – 395 гривень
  • Жовтень-листопад – 495 гривень.

Студентам і членам Новомедіа представлені спеціальні знижки по промокодом. Для студентів стаціонарної форми навчання – промокод novomedia-student. Його потрібно ввести при реєстрації і це дозволяє отримати знижку 50%. Вхід по квитку з даними промокодом діє тільки при наявності студентського посвідчення. Члени Асоціації “Новомедіа» промокод можуть отримати в офісі.

Будь ласка, сплачуйте участь у Форумі відразу при реєстрації через систему Liqpay. При оплаті іншими способами (термінал, Приват24 або готівкою) ціна квитка підвищується на 50 грн.

У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтеся в офіс оргкомітету Форуму.

Нагадуємо, що Новомедіа Форум в цьому році пройде 3-4 листопада в комплексі «Nivki-Hall» за адресою: пр-т Перемоги, 84 (станція метро «Нивки»).

Дізнатися всі деталі і зареєструватися можна на офіціному сайті Форума.

 

Щоб ознайомитися з форматом проведення Новомедіа Форуму, перегляньте матеріали минулорічного заходу:

Відеорепортаж Форуму 2016

Список спікерів 2016 року ТУТ!
Програма Форуму 2016 року по посиланням!

Прес-центр “Новомедіа”