Асоціація журналістів «Новомедіа» отримала лист з Секретаріату Президента України Віктора Ющенка з нагоди проведення щорічної конференції. Нагадаємо, цей захід проходив 30-31 жовтня і був приурочений до п’ятої річниці організації.

Лист з Секретаріату Президента надійшов за підписом заступника голови Секретаріату Валентини Руденко. У документі серед іншого зазначається таке:

«Президент України високо цінує внесок членів всеукраїнської громадської організації «Асоціація журналістів, видавців і мовників християн «Новомедіа» в утвердження у суспільстві християнської етики… Ми переконані, що подальша діяльність громадської організації буде плідною та сприятиме побудові в Україні високоморального суспільства на основі принципів християнства».

Нагадаємо, раніше Асоціацію журналістів «Новомедіа» привітали голова Верховної Ради Володимир Литвин, голова Державного комітету у справах національностей і релігій Юрій Решетніков, директор Інституту журналістики КНУ Володимир Різун, а також старші священнослужителі практично всіх християнських церков України.