Віруючі журналісти несуть надію під час кризи. Вони зберуться 12-13 квітня на Християнському Медіа Вікенді

Транслювати через засоби масової інформації настрою любові, примирення, покаяння, надії і сподівання на Бога! Такою метою задалися учасники оргкомітету Християнського Медіа Вікенду. Саме це стане головною темою цієї події 12-13 квітня. Все це на противагу негативним, нагнітаючим новинам, інформаційнім війнам і наклепу в ЗМІ.

На Медіа Вікенд приїдуть представники різних християнський медіапроектів. Кожен поділиться розумінням того, що потрібно суспільству, який повинен бути контент християнського ресурсу у зв’язку з останніми подіями.

«На Християнському Медіа Вікенді ми будемо концентрувати більше уваги на спілкуванні, обміні досвідом, знайомстві та на молитвах. У цей час особливо важливо, щоб віруючі журналісти розуміли свою відповідальність за збереження миру, братолюбства і безпеки», – підкреслив Руслан Кухарчук, голова Асоціації журналістів – християн «Новомедіа».

«Присвятіть ці два дні, щоб приїхати! Нам важливо бути разом, стати сильним і об’єднаним голосом правди, миру і добра!», – запрошують організатори заходу.

Будь ласка, реєструйтеся!

Дивіться відеозапрошення!

 ХМВ