Дорогі колеги! Вітаю вас з професійним святом — Днем журналіста України!

Насичено пролетів ще один рік на медійному шляху. Професія знову кидала нам нові виклики, часом — небезпечні. Цей відрізок часу був нелегким і насиченим. Нове звучання знайшли такі поняття, як достовірність і правдивість.

На жаль, наші ряди дещо спорожніли, так як деякі медіа закривалися унаслідок складної економічної ситуації. Але всім, хто продовжує працюватий тим, хто приєднується до нас, бажаю ні за яких обставин не втрачати навичок, майстерності й відчуття своєї соціальної відповідальності.

Саме пристрасть до правди й відкритості, прихильність етичним стандартам, а не просто посвідчення, дозволяють називатися журналістом. Пошук цікавих фактів скрізь і в усьому, чесність, об’єктивність, аналіз, бажання представити аудиторії достовірні відомості і гідні коментарі — це складові роботи медіапрофесіонала.

Нехай усі минулі невдачі стануть трампліном для нових висот, нехай наші медіаматеріали будуть краще попередніх, хай наші ЗМІ трансформуються, щоб і наше суспільство змінювалося на краще!

Руслан Кухарчук.