Асоціація “Новомедіа” нагородила п’ять учасників фестивалю юнацьких ЗМІ «Артек +» в номінації “За висвітлення моральних і духовних цінностей”. Всі вони отримали грамоти та книгу «Новий журналіст. Як освоїти медіапрофессію» у подарунок від «Новомедіа». Їх статті відповідали критеріям для номінації «Висвітлення моральних і духовних цінностей». В них юнкори писали про доброчинність, взаємодопомогу, про унікальність один одного і т.п. 

Нагадаємо, що під час табору і в процесі навчання медіамайстерству три команди створили блоги, де щодня викладали свої роботи. Асоціація «Новомедіа» вивчила всі матеріали і вибрала найкращих. Нагородження відбулося в останній день фестивалю. Ось що говорить одна з номінанток Олександра Корецька з Ужгороду: 

«У сучасних ЗМІ надзвичайно важливо піднімати питання моралі і духовності. Адже з часом люди забувають про це. Я дуже задоволена, що зокрема, Асоціація «Новомедіа» говорить про цю важливість. 

Для мене великою честю було стати однією з переможців саме в цій номінації, отримати в подарунок чудовий і дуже повчальний посібник «Новий журналіст». 

Саме цю книгу я довго шукала. У ній викладена вся необхідна інформація для юнкорів і вона буде корисною професіоналам. Цю книгу я читаю поступово і дуже ретельно, адже розумію, що кращого посібника не знайду. 

І ще окреме спасибі Руслану Кухарчуку, який провів для нас цікавий і пізнавальний майстер-клас. Дякую «Новомедіа» за кращу нагороду для журналіста і не менш важливий майстер-клас!».

W2xG3LlBAP4

n5i-d401qt4

image (1)

Читайте також: Руслан Кухарчук розповів про секрети написання текстів “артеківським” журналістам

Прес-центр Асоціації “Новомедіа”.