Журналістика – професія досить цинічна. Частково через те, що журналістам та редакторам постійно приходиться стикатися з жорстокими реаліями життя, зберігати безпристрасність до того, що відбувається, стримувати емоції, щоб передати своєму глядачу, читачу, слухачу об’єктивну інформацію. Працюючи в таких умовах, можна легко втратити чутливість, стати жорстоким і навіть байдужим.

Іноді саме така бездушність допомагає медійнику «не з’їхати з глузду».

Чи можна знайти баланс: залишатися чуйною людиною при цьому бути успішним у професії. І яким чином можна цього досягти? Чи може праця в медіа допомагати робити для інших добро? На ці та інші запитання дадуть відповіді спікери Новомедіа Форуму 2015: Світлана Різноока(головний редактор ForUm), Леся Войтицька (керівник прес-служби НБУ), Федір Щусєнко (журналіст, редактор «Говорить Україна»). Сьогодні цим людям вдається успішно поєднувати несумісне і використовувати для цього свою професію, як інструмент який допомагає приносити добро.

«Журналістика – унікальна. В руках одних – вона руйнівна і може знищити серце і душу, а в інших – доброчинна і будівна. Важливо підкреслити, що для деяких людей ЗМІ стають єдиною надією вирішити проблему, яка тривожить їх роками, – розповідає модератор панелі «Журналістика і доброчинність: поєднати несумісне» Любов Гасанова. – А ось від чого залежить «поведінка професії» і як не скотитися до формальності та байдужості, розкажуть експерти Форуму. І до речі, чому важливо залишатися людяним, також. Не просто розкажуть, а ще й поділяться власним досвідом».

Нагадаємо, Новомедіа Форум відбудеться 5-7 листопада. 

Близько 50-ти професіональних спікерів проведуть семінари.

Реєстрація продовжується!

 

Прес-центр Новомедіа Форуму