Що таке Християнський Медіа Вікенд (ХМВ)?

Дводенна зустріч віруючих журналістів, редакторів, режисерів, операторів, інтернетчиків та інших фахівців ЗМІ – за межами гамірного міста й поза мережею Інтернет. Хочемо, щоб християни з медіасектору відпочили, згуртувалися і надихнулися. Вікенд проходить в неофіційному форматі: спілкування в фокус-групах для обміну досвідом, спільні молитви та підтримка один одного.

Що корисного для себе я можу взяти на ХМВ?

Насамперед, християнинові-професіоналу важливо знаходити для себе свіжу відповідь на постійне запитання: «Як я можу служити Богу своєю професією?». На Вікенді у вас з’явиться багато ідей та можливостей для цього. Також зможете відпочити фізично, надихнутися на подальшу роботу, зав’язати корисні стосунки, зміцніти духовно. Коротше, на вас чекають чудові вихідні в оточенні однодумців.

Чим Християнський Медіа Вікенд відрізняється від Міжнародного Форуму «Новомедіа»?

Християнський Медіа Вікенд – це зібрання саме віруючих медійників, воцерковлених журналістів. На Форумі основний акцент робиться на професійному навчанні та спілкуванні з великою кількістю спікерів екстра-класу. На Вікенді не буде «зіркових» спікерів. Ми збираємося, щоб у простоті й смиренності спілкуватися один з одним, служити одне одному, молитися і, найголовніше – зрозуміти спільні виклики, які Бог наразі ставить перед нашою професією.

Хто може стати учасником ХМВ?

Християни різних конфесій, що задіяні у будь-якому розділі медіа-середовища: ТБ, радіо, інтернет, друковані та електронні ЗМІ, PR, керівники церковних інформаційних відділів, а також просто наші однодумці.

Чим я можу бути корисний під час Вікенда?

Дуже гарне питання! У ці два дні кожний матиме можливість «віддати», а це означає поділитися своїм баченням і роздумами. Додати свій внесок можна і волонтерською допомогою у підготовці та під час заходу. Повідомте нам заздалегідь про свій намір за контактами офісу «Новомедіа».

Якою мірою цей захід актуальний у зв’язку ситуацією, що склалася в Україні?

Як ніколи актуальний! Адже Медіа Вікенд допоможе багатьом віруючим журналістам через засоби масової інформації принести надію під час кризи. Для цього Вікенда ми маємо велике завдання: організуватися разом, аби транслювати у суспільство настрої братньої любові, примирення, покаяння, надії і сподівання на Бога – на противагу негативним, нагнітаючим новинам, інформаційній війні і наклепу в ЗМІ.

Якщо ви маєте інші запитання про МедіаВікенд, відповідь на які ви не побачили вище, то напишіть нам на імейл mail(песик)novomedia.org

Анонс ХМУ

Реєстрація на ХМУ

ХМВ