«Українські медіа: етика і стандарти» – під такою назвою в комфортабельному залі кафе «ПроДжаз» у Дніпропетровську успішно пройшов регіональний форум для журналістів.  27-28 квітня форум об’єднав студентів і практикуючих журналістів з різних видів ЗМІ. За словами молодих учасників, такі спеціалізовані медіа-семінари, на жаль, рідкість для міста, тому в свої вихідні вони з радістю прийшли повчитися у експертів. Ініціаторами такого форуму виступило Християнське молодіжне товариство “Альфа і Омега», а також Міжнародна Асоціація журналістів «Новомедіа».

1367233477_dscn2352

У перший день форуму своїм медійним досвідом з учасниками ділилися провідні журналісти центральних та регіональних ЗМІ: Ігор Колтунов (журналіст програми «Агенти впливу, НТН), Борис Брагінський (колишній редактор дніпропетровського випуску газети« Комсомольська правда в Україні »), Галина Сергєєва (власкор телеканалу СТБ).

5  

1367233412_dscn2298

1367233451_dscn2395

У другий день виступали: Руслан Кухарчук (журналіст, президент Асоціації «Новомедіа»), Максим Бутченко (оглядач журналу «Кореспондент»), Олександр Джусупов (ведучий програми «Піраньї» на Новому каналі) та Ольга Палій (головний редактор сайту «34.ua »).

9

8

Аудиторію порадували не тільки професійні спікери, а й джазові мелодії  та сольні виступи, а в перервах на каву-брейки учасники зі спікерами неформально спілкувалися і обмінювалися контактами. Під час своїх виступів і на ток-шоу, спікери говорили на актуальні теми: права журналіста, робота ведучого в кадрі, журналістські розслідування, етичні норми, а також питання висвітлення віри та релігії у світських ЗМІ.

1

«Ми дуже раді, що наш центр став майданчиком і для розвитку молодих фахівців у сфері медіа», – прокоментував Олексій Навроцький, один з лідерів Християнського центру «Альфа і Омега». «Асоціація« Новомедіа» зацікавлена у розвитку регіональних медіа, тому ми завжди підтримуємо подібні ініціативи», – додав Руслан Кухарчук, голова «Новомедіа».

1367233427_dscn2374

На завершення заходу всі учасники висловили побажання регулярно збиратися на профі-клуби, які в майбутньому планують проводити в Дніпропетровську.

i-jwhYPCDyQ

11

Прес-цент Асоціації “Новомедіа”.

Фото: телеканал “34.ua”