1 листопада 2004 року НТН з`явився в українському телепросторі. Старт взято з таких міст України, як Київ, Івано-Франківськ, Калуш, Кіровоград, Львів, Рівне, Житомир, Харцизьк Донецької області, Хмельницький, Кам’янець–Подільський, Донецьк та Сімферополь. Наразі індивідуальний супутниковий прийом телеканалу «НТН» можливий не тільки для всієї України, а й для більшої частини Росії, країн Європи та Близького Сходу.

1 листопада вийшли в ефір проекти власного виробництва: «Свідок» – огляд кримінальних подій, «Вершки» – розважальна програма, «Вчасно Київ» – інформаційна програма про життя столиці. «Ціна питання» – новини бізнесу, «Вчасно підсумки» – актуальні події інформаційного дня та «Вчасно про головне» – події дня в Україні та світі, думки експертів та спеціалістів для широкого кола глядачів.

Щодня НТН готує 11 інформаційних випусків новин, а також ряд спеціалізованих програм, зокрема щоденну «Вчасно про головне» та щотижневу «Спікер тижня», де гості студії коментують найважливіші події. У програмі «Особистий погляд» розкриваються секрети успіху відомих осіб. Програма «Свідок» присвячена кримінальній хроніці, а «Речовий доказ» – журналістським розслідуванням у кримінальних справах. Телекритика