Президентом Інформаційного агентства УНІАН призначено Ірину Геращенко. Як передає кореспондент УНІАН, 2 листопада генеральний директор агентства Олег Наливайко представив колективу новопризначеного президента агентства. Як пояснив він, акціонери УНІАН запровадили нову посаду в структурі менеджменту.

Коментуючи своє призначення, Ірина Геращенко підкреслила, що бачить своєю головною метою – “посилення структури, розширення та збільшення кола передплатників, запуск серії нових інформаційних продуктів, нових проектів, а також виведення УНІАН на лідерські позиції в українському інформаційному просторі”.

За словами президента агентства, вона “докладе свій професійний досвід для зміцнення позицій агентства в умовах зростання конкуренції у медіа-сфері, щоб передплатники УНІАН відчули нову високу якість”.

“Я рада знову повернутися в журналістський цех, – сказала вона, нагадавши, що завжди керується у своїй професійній діяльності принципами “свободи слова, неупередженості, незаангажованості інформації, високих журналістських стандартів та професіоналізму”. Нагадаємо, Ірина Геращенко донедавна була прес-секретарем і головою прес-служби Президента України Віктора Ющенка. Телекритика