У суботу, 7 березня, стартувала школа “Новий журналіст”. В перший навчальний день викладав журналіст і президент Асоціації “Новомедіа” Руслан Кухарчук. Студенти отримали нові знання з теми: журналістика та її жанри, масова журналістика, написання новини та статті. Розглянули модель Гарольда Ласвелла  та види комунікації.

Викладач ділився практичними знаннями про те, як написати вдалу статтю. Також Руслан Кухарчук дав цінні настанови журналістам-початківцям. Був насичений день та багато корисної інформації від спеціаліста, яка буде в нагоді для роботи в сфері журналістики.

Серед наших студентів є: робітник сфери освіти, відеооператор, студент, працівник міністерства оборони.

Наступні декілька субот наші учні зможуть заглибитися у цікавий світ медіапрофесії. Студенти ознайомляться з багатьма темами: телевізійна журналістика, новина та репортаж, редагування журналістських текстів.

Викладання здійснюється на базі авторської програми з власним підручником. Книга написана дев’ятьма викладачами школи. У ній 18 найактуальніших тем з журналістики, приклади текстів різних жанрів журналістики, список рекомендованої літератури. Посібник презентовано в понад 20-ти вищих навчальних закладах України. Ще до друку отримало хороші відгуки від відомих журналістів – Олени Скачко (головний редактор «Единственная»), Анастасії Даугуле (телеведуча «Інтер»), Владислава Головін (екс-редактор Forbes Україна), Андрія Макаренка (телеведучий).

Організатори школи «Новий журналіст» бажають студентам наснаги та гарних результатів.

Школа «Новий журналіст» відбувається щороку, починаючи з 2011р. В програмі школи:  6 інтенсивних субот, 35 годин навчання і 13 викладачів.

На сайті школи «Новий журналіст» ви зможете ознайомитися з детальною інформацією та зареєструватися на наступний набір у групу. Також на сайті є відгуки наших випускників та перелік тем, які викладаються на школі.