Асоціація християнських теле-радіожурналістів (АХТР) Росії провела «Медіафорум-2013». Подія відбувалась у Москві два дні – 25 і 26 січня. Ключова тема – благовістя в сучасних ЗМІ. Делегати з’їхалися з різних регіонів Російської Федерації, також були гості з України, США, Німеччини та Казахстану.

На запрошення президента АХТР Ханну Хаукка Медіафорум відвідали президент Асоціації «Новомедіа» Руслан Кухарчук та член правління організації Денис Семенюк. В перший день вони провели два годинні семінари на загальну аудиторію. Доповіді були присвячені аналізу висвітлення питань церкви і віри в світських ЗМІ, а також вивченню можливостей соціальних медіа для служіння церков.

RR7A8085

RR7A8401

Під час вечірньої сесії голова «Новомедіа» від імені всієї Асоціації вручив президенту АХТР Ханну Хаукка Подяку. На дощечці з дерева та цінного металу написані такі слова: «За історичний внесок у справу благовістя через засоби масової інформації, багаторічну посвяту медіа-служінню, християнське подвижництво і добре ставлення!».

RR7A8190

Вручаючи цей знак вдячності, Руслан Кухарчук висловив свою повагу Ханну Хаукка як людині, яка була одним з піонерів у цій сфері і залишається справжнім подвижником у справі християнського служіння в мас-медіа.

Фото1482

Також у Москві президент «Новомедіа» зустрівся з президентом National Religious Broadcasters Френком Райтом. NRB є найбільшою з організацій релігійних мовників у США, на з’їзді якої щорічно збирається близько п’яти тисяч чоловік. Глави двох організацій розповіли про свою роботу та плани, висловивши зацікавленість у подальшій співпраці.

IMG_7951  

Прес-центр “Новомедіа”.