У Києві, на берегах Дніпра, 27-30 серпня пройде легендарний фестиваль-місто «Білі ночі». Подія об’єднує духовне наповнення, активний відпочинок та навчання. Впродовж чотирьох днів учасники розглянуть сім основних сфер впливу, серед яких – медіа. Спікер тематичного блоку – Руслан Кухарчук. Він розкаже про роботу в медіа і через медіа. До 15 серпня – акційна вартість реєстрації на подію.

Подія «Білі ночі» має двадцятирічну історію і після певної перерви відновлюється на берегах Дніпра. Цей захід дає усі інструменти для побудови християнського міста у своєму населеному пункті. Учасників чекають насичені чотири дні фестивалю: прославлення та духовне наповнення, водні екстрим-розваги на пляжі, нові знайомства та спілкування, вулична їжа, навчання. Для вечірніх програм заходу організатори запросили Worship team з Каліфорнії, Віталія Єфремочкіна, Сашу Чефа із Gospel People, КАНА, One Light Inside, Геннадія Гвоздя та Рому Іванько.

Дозвілля на пляжі Lounge Beach забезпечать вейк, екстрим-катання на водних балонах, квести на воді, рибалка. Кожен майстер-клас проводить експерт-професіонал, що практикує ці види спорту і досягнув значних результатів у своїй сфері.

Окрім відпочинку, учасників чекає навчання. Це покорення семи гір, на яких базується суспільство: політика, бізнес, медіа, церква, освіта, сім’я, громадська діяльність. У спеціальних шатрах спікери розкриватимуть ці теми у діалозі із учасниками фестивалю.

Руслан Кухарчук, президент Асоціації «Новомедіа», говоритиме про місію у медіа. Про те як працювати в засобах масової інформації і через ЗМІ. Як підбирати теми, які майданчики для цього краще використовувати, як залучати більше аудиторії – відповіді на ці питання дасть Кухарчук у діалозі з учасниками фестивалю. Також він торкнеться теми соціальних медіа і блогів. Доповнить своїм спічем медіатему також Ліка Роман.

Про бізнес говоритимуть Гліб та Світлана Співакові, Оля і Марк Отог, Макс та Маргарита Комашня. Про політику – Олег Шеремета. Церковну вершину розкриє Капеланський патруль під керівництвом Ярослава Малько. Юрій Карманович розкаже про християн і освіту. А тему сім’ї окреслять два подружжя: Віталій та Юлія Орлови, Петро та Тамара Дудник. Про громадську діяльність та лідерство у суспільстві розкаже Руслан Кухарчук, спираючись на досвід управління Асоціацією «Новомедіа» та організацією багатотисячних фестивалів «Всі разом за сім’ю!»

Для участі в місті «Білі ночі», необхідна попередня реєстрація. Вартість реєстрації до 15 серпня включно – 350 грн, потім – 600 грн. Для учасників від 15 до 27 років є додатковий бонус – можливість виграти iPhone 12 або будь-який інший із 450 подарунків. Усі деталі участі та реєстрація на фестиваль-місто «Білі ночі» ТУТ.