Перше засідання правління Асоціації «Новомедіа» в цьому році відбулося в суботу, 15 січня. Перед членами правління стояло 2 завдання: проаналізувати роботу «Новомедіа» у 2010 році, а також визначити плани та цілі на поточний рік.

Голова «Новомедіа» Руслан Кухарчук коротко перерахував всі заходи Асоціації, а також зазначив, що одним з головних досягнень 2010 року була робота з національними ВУЗами. Зокрема він нагадав про останні дві успішні поїздки до Луганська і Дніпропетровська, де проводилися спеціалізовані семінари з релігійної журналістики для студентів.

Також важливо відзначити, що в минулому році почали активно працювати київські клуби «Новомедіа». Зустрічі проходять щопонеділка, на них приходять десятки медійників – вони обговорюють медіа-тенденції, навчаються професії і просто спілкуються в колі колег та друзів.

Огляд всієї діяльності «Новомедіа» у 2010 році можна буде знайти на сайті Асоціації найближчим часом.

Що стосується нових планів. Крім регулярної щорічної конференції та конференції «Християнство онлайн», Асоціація проведе спеціалізовані навчальні семінари. Зовсім скоро відбудеться другий курс «Створення газети і журналу від А до Я». Тематика курсу – оновлена, і до того ж – з новими спікерами. У даний момент йде активна реклама та реєстрація.

Прес-центр Асоціації “Новомедіа”