Голова Комісії у Справах Засобів Масової Інформації просить про молитву у намірах католицьких мас-медіа.Єпископ Віталій Скомаровський, Голова Комісії у справах засобів масової інформації при Конференції Єпископів Римсько-Католицької Церкви в Україні просить про молитву у намірах мас-медіа протягом тижня з 24 по 31 серпня.
 

“Адже це останній тиждень серпня, в якому завершуємо наші відпустки та невдовзі повернемось до навчання, праці й різних занять. Заохочую Вас до молитви за католицькі засоби масової інформації. В найближчу неділю почуємо в Євангелії слова, якими Ісус запитує своїх учнів: “За кого вважають люди чоловічого сина?”, – їхні відповіді відображають різні теорії й спекуляції стосовно Ісуса, які були в їхніх культурах. Прагнемо, щоб католицькі ЗМІ завжди проголошували й допомагали людям мати цю саму відповідь, яку проголосив Святий Петро: “ТИ Син Бога живого”, – це відповідь цілої Церкви”.
Отже, працівники ЗМІ сьогодні потребують особливої молитви, адже саме вони в суспільстві формують громадську думку й впливають на свідомість людей. Нехай Господь їх благословить! www.catholic-media.org