Асоціація «Новомедіа» оголошує про запуск трьох мовних версій офіційного сайту організації. Відтепер діятимуть україномовний (базовий), англомовний та російськомовний веб-сайти організації. Базовий україномовний веб-сайт знаходиться за адресою www.novomedia.ua Дзеркало сайту також залишається за старою адресою – www.novomedia.org 

Тут розміщується уся офіційна документація, корпоративні новини і презентації, тематичні статті та інтерв’ю. А також спеціалізовані розділи – Юридичний лікнеп, Навчання, Все для журналіста і Моніторинг ЗМІ; тематичні ресурси – онлайн-магазин, сторінка конференцій «Християнство онлайн», Реєстр ЗМІ та інше.  

Англомовний веб-сайт знаходиться за адресою www.en.novomedia.org  

Російськомовний веб-сайт знаходиться за адресою www.novomedia.ru 

На цих мовних версіях уміщується лише офіційна документація, інформація про членство, контакти, корпоративні новини та презентації. 

«Постійне розширення Асоціації «Новомедіа», у тому числі географічне, спонукало нас до переходу на роботу трьома мовами. Ми вдосконалюємо наші сервіси для професійної аудиторії у різних країнах. У цьому сенсі особливе значення має запуск англомовної версії нашого представництва в Інтернеті», – зазначає Руслан Кухарчук, голова організації. 

Всі три сайти оновлюються регулярно. З кожного з них можна потрапити на іншу мовну версію.

Прес-центр.