17-19 травня в Київському палаці дітей та юнацтва відбувся 11-й Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпровських схилах», що зібрав юних медійників з багатьох областей України та інших країн світу.

IMG_0468

Як поділилися організатори, Інформаційно-творче агентство «Юн-прес», мета фестивалю-конкурсу: «залучення молодих людей до соціальної активності у суспільному, культурному, економічною житті країни; виховання інтелектуально і духовно розвиненого підростаючого покоління – майбутнього нації, країни, світу» .

IMG_0399  

Колективи та окремі учасники надіслали понад три тисячі конкурсних робіт. Члени журі обрали найкращих, а Асоціація журналістів-християн «Новомедіа» нагородила грамотами та призами тих, чиї роботи популяризували християнські цінності.

IMG_0441

Кримський колектив юнацького та творчого об’єднання «Родник» з Нижньогорська отримав від «Новомедіа» універсальний мікрофон з підставкою за серію цікавих соціальних радіопрограм.

un-pr

Організатори фестивалю «Юн-прес», редакція журналу учнівського самоврядування Дніпропетровська «Моє місце під сонцем» та інформаційно-розважальна газета школи-ліцею № 7 «Дзеркало ліцею» з Вінниці отримали грамоти та набори навчальних дисків «Створення газети і журналу від А до Я» від Асоціації« Новомедіа».

2013-05-17 17.00.35

Партнери «Новомедіа» – «Світле радіо Еммануїл» нагородили ще кілька студій за радіопрограми, які висвітлюють вічні цінності.

IMG_0474  

Прес-центр Асоціації “Новомедіа”