Як ми вже повідомляли, на Християнському Медіа Вікенді 6-7 квітня буде відведено час для святкової вечері і для імпровізованого концерту, за участю самих же гостей та спікерів дружньої зустрічі. З цієї нагоди в офіс «Новомедіа» вже почали надходити заявки на виступ у вечірній програмі.

Можемо розповісти, що учасників вікенду чекає багато сюрпризів. Наприклад, президент “Новомедіа” Руслан Кухарчук заспіває пісню під власний же гітарний акомпанемент. Разом з ним на одній сцені покажуть сольні таланти редактор газети «Розмова» Геннадій Новіков та Наталія Жуковська з Асоціації «Еммануїл». Проте на цьому перелік імен зупинимо, бо всі сюрпризи ризикують перестати бути сюрпризами.

У програмі вечора поезія, експонати хенд-мейду та інші таланти працівників ЗМІ. А що тут дивуватися? Як кажуть, талановиті люди, талановиті у всьому.

Крім творчості, для найрозумніших спеців ЗМІ буде вікторина «Медіаерудит». Отже саме час згадати історію журналістики і ключові медіа події.

Нагадаємо, що представники і керівники християнських ЗМІ запрошуються виступити з короткою презентацією своїх проектів. Заявку на презентацію можна подати до 29 березня.

Також до 29 березня продовжують прийматися творчі заявки на участь у концертній програмі.

Пишіть на адресу: mail@novomedia.org або дзвоніть за телефоном: +38-050-783-26-33

Реєстрація на Християнський Медіа Вїкенд триває до 28 березня!