Асоціація «Новомедіа» розпочала щорічний моніторинг засобів масової інформації на предмет компетентного висвітлення тем віри, релігійного життя, християнських, моральних і сімейних цінностей. Представники Асоціації «Новомедіа» відстежують телеканали, радіо, газети та журнали, інтернет-видання з метою виявлення медіаматеріалів, які сприяють популяризації вічних цінностей. Нагородження редакцій та журналістів пройде 12 листопада під час проведення Новомедіа Форуму. 

11-12 листопада цього року під час проведення «Новомедіа Форуму» Асоціація на урочистій церемонії нагородження Novomedia Awards відзначатиме журналістів та редакції ЗМІ у номінаціях:

«Систематичне висвітлення вічних цінностей» (вручається власникам ЗМІ, редакціям, головним редакторам та авторам медіаматеріалів за системну роботу у висвітленні питань віри, релігійного життя, а також християнських, моральних і сімейних цінностей).

«Відповідальна журналістика» (вручається журналістам за разові медіаматеріали, у яких компетентно висвітлюється тема віри, релігійного життя, а також християнські, моральні і сімейні цінності).

Детальніше дізнатися про конкурс Ви можете за посиланням http://novomedia.ua/awards

Переможці отримують іменний диплом, статуетку та подарунки від організаторів заходу.

Просимо повідомляти про наявність відповідних тематичних медіаматеріалів (публікацій, відео, аудіо), надіславши посилання на електронну скриньку: awards@novomedia.org  Заявки приймаються до 25 жовтня.

Вхід на церемонію вільний.