В Києві, 6 червня, в парку Шевченко була проведена акція «Скажи журналісту своє слово». Асоціація «Новомедіа» ініціювала неформальне опитування киян присвячений дню журналіста. Протягом акції був встановлений стенд. На ньому перехожі залишали свої посилання працівникам ЗМІ у вигляді написів на стікерах.

Акція відбулась з метою, зібрати відгуки та побажання українців про роботу засобів масової інформації в нашій країні. 

DAN_0174

«Ми тут, щоб чути критику від наших слухачів та читачів, а потім ставати краще. Весь рік мі віщаємо їм, а тепер нам треба послухати їх. Ми оцифруємо зібрані відгуки та опублікуємо, думаю, буде над чим замислитись та над чим працювати виходячи з “посилань” киян», відзначила Євгенія Іванова, одна з організаторів акції, журналіст, член Асоціації  журналістів-християн «Новомедіа».

2014-06-06 16.39.40

Захід привернув увагу перехожих. Деякі не хотіли говорити погане і тому відмовлялись, інші ж з радістю виказували свою думку. По змісту повідомлення були різними. В більшості випадків люди бажали об’єктивності та правдивості в ЗМІ.

2014-06-06 16.39.52

Ось декілька схожих відгуків, котрі залишили кияни в день журналіста:

«Притримуватися об’єтивної істини, чого б це не коштувало». 

«Щоб більше правди в ЗМі»

«Говоріть правду»

Деякі, навпаки, залишали надихаючі побажання та дякували за роботу:

 «В цей складний час тільки мужності, хороброств та стійкості! Ми пишаємося вами. Дякуємо за інформацію», – написано на на іншому стікері. 

Повний текст відгуків, ви можете знайти тут

DAN_0158

DAN_0156

DAN_0127

DAN_0196

 

 

  Прес-центр “Асоціації “Новомедіа”