1 лютого 2010 року до складу правління Асоціації журналістів «Новомедіа» увійшла Тетяна Пінчук. Таке рішення ухвалив президент організації Руслан Кухарчук, підписавши відповідний наказ. Згідно зі Статутом організації, Тетяна стає виконуючою обов’язки члена правління до чергової конференції, під час якої відбудеться загальне голосування по її кандидатурі.

«Тетяна вже більше трьох років працює адміністратором Асоціації «Новомедіа». Відтак вона  одна  з найбільш обізнаних в справах організації   людей. Ми дуже вдячні їй за професійну роботу і справжнє посвячення справі. Переконаний, її досвід і знання принесуть чимало користі роботі правління», – зазначає Руслан Кухарчук. 

Нагадаємо, на черговій загальній конференції «Новомедіа» у жовтні минулого року до складу правління обрали також журналістку з Хмельницького Валентину Крицьку. Таким чином до складу правління «Новомедіа» нині входять Сергій Вельбовець, Тетяна Куликівська, Валентина Крицька, Руслан Кухарчук, Андрій Макаренко, Тетяна Пінчук і Денис Семенюк.

Прес-центр “Новомедіа”.