12 травня президент Асоціації «Новомедіа» Руслан Кухарчук відвідав Хмельницький. Темою його виступів – розвиток в журналістиці, стандарти та вічні цінності у медіапрофесії.

Руслан Кухарчук мав зустрічі з журналістами  ключових ЗМІ міста та вихованцями дитячого телевізійного агентства 33 каналу. З ними він ділився досвідом роботи в журналістиці, розповів про стандарти та особистий розвиток у медіасфері.

На 33 каналі пройшов ефір програми «Новий погляд», ведучі якої вихованці Дитячого Телевізійного Агентства. Ведучі програми – школярі, які планують своє життя поєднати з журналістикою. Там Руслан Кухарчук давав практичні поради для професійного розвитку юних медійників. Вони запитували, як знайти своє місце в житті, з чого почати в медіа та як стати успішним журналістом. 

«Для нашого каналу приїзд Руслана Кухарчука був важливою подією. Ми знаємо його вже 5 років, систематично відвідуємо Новомедіа Форум. Тому особисто поспілкуватися з президентом Асоціації журналістів «Новомедіа» дуже важливо,  – каже керівник дитячих проектів 33 каналу Ірина Максименко.Для нас Руслан є взірцем чесного та успішного журналіста. Тому початківцям важливе спілкування з такими професіоналами. Вони мають наслідувати ці якості».

ХМ_1  

Після запису програми «Новий погляд» Руслан провів короткий майстер-клас. Студенти презентували свій фільм, а голова «Новомедіа» виступив рецензентом. На закінчення зробили спільне фото та домовились зустрітися на Новомедіа Форумі 2017 восени у Києві.

«Вже багато років команда юних журналістів разом з своїм керівником Іриною Максименко приїжджають на Новомедіа Форум, – зазначає Руслан Кухарчук.Тому я радий був побувати у них в гостях. Дуже добре, коли майбутні спеціалісти отримують таку професійну базу ще у шкільному віці».

Прес-центр “Новомедіа”