Запрошуємо Вас на медіаконференцію 2018!

Для участі необхідно зареєструватися ТУТ!

До Вашої уваги огляд сесій від Джона Карлі:

День 1 – Сесія 1: Як використовувати інтернет-технології для благовістя

Яка мета технологій і Інтернету зокрема? Яка історія використання технологій і сповіщення Євангелія? На цій лекції ми розглянемо дивовижні переваги використання цієї великої технології, яку дав нам Бог. Навчимося володіти потужними інструментами, щоб допомогти розвитку Царства Божого!

День 1 – Сесія 2: Основні принципи фективного веб-сайту Вашого служіння

На цій сесії ми вивчимо основи того, що являє собою хороший вебсайт, розроблений для служіння або організації. Такі речі як імідж, досвід користувача і навіть бази аналітики і пошукових систем. Крім того, на цьому уроці будуть надані покрокові інструкції розробки веб-сайту.

День 2 – Сесія 1: П’ять маркетинготвих он-лайн інструментів 

Ви коли-небудь замислювалися про те, які з усіх чудових інструментів цифрового маркетингу є найкращими? Як їх можна використовувати в рамках вашої організації? На цій сесії ми виділимо п’ять кращих інструментів, які допоможуть вашій організації в інтернет мережі: безкоштовні зображення, інструменти цільової сторінки, інструменти онлайн-пожертвувань, програмне забезпечення для управління проектами, графічні інструменти та інструменти управління соціальними мережами для створення профайлів.

День 2 – Сесія 2: Використання Facebook для масової євангелізації

Як ми можемо використовувати Facebook для онлайн-євангелізації у широкому сенсі? На цій сесії ми розглянемо методи використання деяких рекламних засобів на Facebook, з метою досягнення конкретних людей за допомогою Євангелія.

День 3 – Сесія 1: Онлайн-трансляція відео та радіо

Вивчимо нові методи прямої трансляції зустрічей, церковного служіння в прямому ефірі, блогу або інших подій використовуючи пряме мовлення. На зустрічі будуть розглядатися новітні кодери, всілякі інструменти, різне устаткування, включаючи ноутбуки і мобільні телефони. Крім того поговоримо про онлайн-налаштування радіо, на випадок якщо ви хочете запустити онлайн-радіостанцію. В кінці буде надано повна письмова інструкція з порадами для всіх тих, хто бажає прочитати і ознайомитися пізніше.

День 3 – Сесія 2: Мобільна революція та Ваше служіння

Мобільні телефони – це майбутнє для людей, що використовують Інтернет (таких уже більше 50%). На цій сесії ми побачимо різні способи маркетингу, спілкування і служіння через мобільний телефон. Обговоримо сайти для листування, адаптовані для мобільних пристроїв, а також сайти для пожертв.

 

Для участі у медіаконференції необхідно зареєструватися ТУТ!

Завантажуй розклад сесій

Реєстраційний внесок: 290 грн. – на загальних підставах, 190 грн. – членам Асоціації «Новомедіа», групі від трьох осіб – 190 грн.

Адреса проведення медіашколи: Київ,вул. Інститутська,4, готель «Україна»

Розклад: щодня з 10:00 до 18:00.

Всі деталі – в офісі Асоціації «Новомедіа»:+38 (050) 783-2633, mail@novomedia.org