З нагоди 40-го Всесвітнього Дня Засобів Масової Інформації до Києва приїжджає Лаура Молла – дочка всесвітньо відомої святої Джанни Береттта Молла, яка ризикнула заради своєї четвертої дитини власним життям і … втратила його. 16 травня 2004 року вона була проголошена святою Папою Римським Йоаном Павлом ІІ.

Католицький Медіа-Центр в Україні став ініціатором приїзду Лаури Молла до України, прагнучи ще раз звернутися до українського суспільства, а особливим чином до працівників Засобів Масової Інформації, із закликом спільно будувати й пропагувати цивілізацію життя.

Сучасний світ сьогодні все більше пропагує «цивілізацію свободи», яка дозволяє аборти, евтаназію, одностатеві стосунки тощо. Така «цивілізація свободи», на думку католицьких журналістів, є «цивілізацією смерті». Життя святої Джанни Беретта Молла є прикладом того, як одна людина може зробити вагомий внесок у збудування «цивілізації життя».

Зустрічі з Лаурою Молла в Києві відбуватимуться:

3 червня 2006 року:

10:00 – Прес-конференція за участю Лаури Молла та зустріч з працівниками ЗМІ. В ході прес-конференції відбудеться вручення дипломів випускникам Школи розумного користування ЗМІ, яке проведе Єпископ Віталій Скомаровський, Голова Комісії у справах Засобів Масової Інформації при Конференції Єпископів РКЦ в Україні. По закінченню – святковий фуршет.
Місце проведення: Католицький Медіа-Цент, вул. Срібнокільська, 8/394

19:00 – Свідчення Лаури Молла про свою матір Джанну
Місце проведення: храм св. Олександра, вул. Костьольна, 17

4 червня 2006 року:

11:00 – Свідчення Лаури Молла про свою матір Джанну
Місце проведення: храм св. Миколая, вул. Велика Васильківська, 75