11 травня 2005 року у приміщенні Київського Будинку Вчителя (Малий зал, третій поверх) за адресою: м Київ, вул. Володимирська, 57 відбудеться прес-конференція на тему “100 днів нової влади: що змінилося у медіа просторі?”, організована Інститутом масової інформації та Центром Прес–Нау (Нідерланди). Конференція має на меті окреслити зміни у стосунках між пресою та владою, чи зникла в Україні політична цензура, чи існують маніпуляції з масовою свідомістю, чи дотримуються ЗМІ журналістських стандартів, чи відбулось просування у розслідуванні резонансних справ, пов’язаних з журналістами.

Під час конференції будуть висвітлені конкретні випадки, які характеризують нинішнє медіа середовище. Делегати конференції – політологи, державні діячі, громадські активісти, журналісти, політтехнологи та юристи, серед яких Володимир Полохало, Віталій Шевченко, Олексій Мустафін, Валерій Іванов, Наталя Лигачова, Андрій Федур, Дмитро Видрін, Сергій Таран, Володимир Цибулько та інші.

Реєстрація учасників почнеться о 9:30.

Для участі у конференції необхідно надіслати лист на бланку мас-медіа за підписом головного редактора. В листі має бути зазначено, що мас-медіа зберігає за журналістом робоче місце на один день відсутності на роботі під час конференції.

Для регіональних журналістів транспортні витрати (не дорожче купейного квитка) та харчування під час конференції покриває ІМІ.

Контактна інформація:
Інститут масової інформації,
Вул. Лесі Українки 36-Б, к 68
01133 Київ, Україна
тел/факс: +380-44-461-90-23; 285-7762;
e-mail: seminar@imi.org.ua