Асоціація милосердя «Емануїл» відкрила завісу, за якою студенти школи «Новий журналіст» від «Новомедіа» побачили весь робочий процес створення телепередач, перейнялися атмосферою виробництва і добродійності. 13 грудня в «Емануїлі» пройшов вечір відкритих дверей.

Спочатку Світлана Кучеренко, координатор РR-відділу Асоціації «Емануїл», провела гостей «коридором милосердя». Так як Асоціація окрім виробництва медіа-продукції займається і соціальними проектами. У цьому секторі на стінах висіли фотографії різноманітних служінь місії. Це і робота з дітьми-сиротами, і медична мобільна клініка, яка об’їздила всю Україну, і клуби Суперкниги, різні євангелізаційні та благодійні проекти.

Також група побувала у відділі служби гарячої лінії, де докладно розповіли систему роботи телефону довіри «Добре слово». Як виявилося, після перегляду програм, надходить дуже багато дзвінків від телеглядачів. Щоб усіх охопити, задіяно багато волонтерів-операторів лінії, вони спілкуються з людьми з різних питань, пропонують допомогу та молитву.

Наступні двері відкрили вхід до студійного коридору. Там гостей люб’язно зустрів Олег Коротченко, генеральний продюсер Асоціації милосердя «Емануїл». Він з радістю показав апаратні, монтажні станції, архів, аудіо-студію, відділ анімації та дизайну.

Студенти дізналися про весь процес зйомки і монтажу відео, а також маленькі секрети, як працюють режисери, звукооператори, інженери монтажу та провідні в одній зв’язці.

Побували також і на знімальному майданчику основних програм, у студії «Клуб 700 Інтерактив», побачили різноманітність апаратури, дізналися таємницю зеленого кольору і почули все те, що відбувається за кадром.

Не пройшли і кабінет самого Стіва Вебера, президента Асоціації милосердя «Емануїл». Він привітав делегацію, помолився за  майбутніх медійників і сказав: «Вчасно подана інформація, поєднана з Духом Святим, змінить цей світ». Асоціація «Новомедіа», організатор школи «Новий журналіст», в свою чергу залишила на пам’ять працівникам місії корпоративні сувеніри.

Учасники вечора відкритих дверей отримали величезне задоволення від екскурсії і пішли з мрією коли-небудь працювати в такій дружній, професійній та корисній організації.

Марта Гончаренко, прес-центр Асоціації «Новомедіа»

S.Veber_T.Pinchuk

emmanuil_stydento

O.Korotchenko_studentu

Emmanuil_stydentu