Коли більшість співвітчизників не мали ані комп’ютера, ані тим більше доступу до Інтернету, вже повноцінно функціонував портал www.invictory.org. Більше 12 років Сергій та Наталя Вельбовець, а також їх команда трудяться над розвитком однойменного онлайн-проекту. За цей час було інвестовано колосальну кількість сил, ресурсів і коштів.

Завжди і скрізь слово ІНВІКТОРІ асоціювалося з однією єдиною адресою – www.invictory.org. Тому коли 13 серпня по відомої адреси не знайшлося відомого сайту, це викликало відверте здивування. А пізніше, коли адміністрація порталу заявила про вкрадення, – ситуація тим більше всіх збентежила і обурила.

Немає жодних причин не вірити багаторічному власнику доменного імені Сергію Вельбовцу – про врадення « в результаті ретельно спланованої хакерської атаки». Ця людина вклав в проект багато років праці та чимало фінансів . Асоціація « Новомедіа » закликає всіх суб’єктів, які залучені в навмисне або ненавмисне розкрадання доменного імені www.invictory.org, повернути його багаторічному і законному власнику.

Президент Асоціації журналістів « Новомедіа»
Руслан Кухарчук.