У листопаді вийде в світ навчальний посібник «Новий журналіст. Як оволодіти медіа-професією». Книга допоможе журналістам-початківцям, студентам профільних навчальних закладів, а також буде корисна медійникам зі стажем і співробітникам прес-служб комерційних, громадських, релігійних та державних організацій. Видання зацікавить і тих, хто захоплюється блогінгом, громадянською журналістикою та опановує особливості роботи в соціальних мережах.

Поруч із безліччю літератури на медійну тематику посібник Асоціації «Новомедіа» має свої переваги: включає 18 найпопулярніших тем, відрізняється легким стилем викладу, містить наочні приклади, додаткові практичні матеріали та рекомендації. Книгу підготувала команда з 10 авторів-практиків. Серед них – журналісти видань «Кореспондент» і «Комерсант Україна», телеканалу “1+1”, а також медіа-менеджери, фахівці з корпоративної та спеціалізованої преси, профільні юристи та керівники піар-департаментів. 

«Новиною в книзі буде розділ, де ретельно досліджується висвітлення релігійної тематики у світських ЗМІ, грамотне та об’єктивне висвітлення питань віри і церкви. Цей матеріал є ексклюзивним, бо журналістам важко знайти такі поради, але в той же час висвітлювати питання релігії і віри необхідно», – підкреслив один з авторів, президент «Новомедіа» Руслан Кухарчук.

«Книга допоможе не тільки опанувати професію, вона наблизить майбутніх журналістів до високих морально-еттичних стандартів, підвищить їх релігійну та юридичну грамотність», – упевнена координатор навчальних програм «Новомедіа» і редактор-упорядник посібника Зоя Нікітюк.

Презентація книги відбудеться на Міжнародному Форумі «Новомедіа» 15-17 листопада в Українському Домі.

Прес-центр Асоціації  “Новомедіа”