Асоціація «Новомедіа» спільно з вищими навчальними закладами започаткувала постійно діючу конкурсну програму для студентів. Тема творчого конкурсу – «Життя і розмаіття християнських конфесій регіону».

Серед робіт студентів можуть бути статті, радіопрограми, телерепортажі, які розповідають про життя і діяльність різних християнських конфесій регіону, а також твори інформаційних, аналітичних і художніх жанрів журналістики.

Президент Асоціації Руслан Кухарчук зазначив: «Релігійна сфера є важливою складовою суспільного життя. Але, нажаль, саме цієї актуальної теми бракує сьогодні в українських ЗМІ. Тому ми заохочуємо студентів – майбутніх медійників – висвітлювати релігійне життя українців. Ми сподіваємось, що це також підвищить якість української журналістики в цілому».

Цей конкурс є постійно діючим. Кожний етап триває протягом навчального року. Визначення переможців відбувається влітку. Переможці отримують дипломи та грошову премію. Кращі роботи будуть опубліковані на офіційному сайті «Новомедіа», а також у виданнях партнерів Асоціації.

 Прес-центр «Новомедіа».