Сьомий Новомедіа Форум відбудеться в Києві 3, 4 листопада. Цього разу головний медіа-майданчик країни розміститься в комплексі «Nivki-Hall». Це унікальна журналістська подія, яку відвідують сотні працівників ЗМІ та медіа-активістів з усіх регіонів України та інших країн. Спікерами традиційно є ключові персони зі сфери телебачення, радіо, преси та онлайн-проектів.

Реєстрація буде відрита з першого серпня! Про умови участі у Форумі повідомимо додатково!

Уже традиційно Новомедіа Форум проходить в перших числах листопада на центральних майданчиках столиці. Нагадаємо, що в 2011 і 2012 році Форум проходив в «Будинку кіно». Тоді учасниками стали представники 10 країн. У 2013-му Форум в Українському домі відвідали в якості спікерів уже більше 50 провідних фахівців. Новомедіа Форум з 2014 по 2016 рік проходив у готелі «Турист». У 2014-му в умовах зовнішньої військової агресії в Україні Форум пройшов під слоганом «Правда перемагає». Головним посилом Форуму 2015 було «Брати участь у змінах». А в 2016 році захід пройшов під назвою «Персоналізація». Слоган — «Ти в медіасфері».

Отже, нагадуємо, що Новомедіа Форум 2017 пройде в Києві 3, 4 листопада в комплексі «Nivki-Hall». «Не пропустіть можливість відвідати головнумедіаподію в Україні», — запрошують організатори Форуму.