25 грудня у день Різдва, було оголошено результати конкурсу «Журналістика цінностей». Газета “Слово про Слово” висловила слова вдячності у публікації про завершення конкурсу: “Щиро дякуємо усім учасникам, які подали свої роботи на конкурс. Ми отримали понад 35 робіт, з них опубліковано 31, інші не відповідають умовам конкурсу.
Щиро дякуємо читачам, за активну участь у голосуванні й підтримці вподобаних вами авторів. Ми отримали сотні вподобань та коментарів.

Щиро дякуємо нашим партнерам, які підтримали наш конкурс і долучилися до формування призового фонду. Зокрема висловлюємо вдячність «Всеукраїнському Собору», Асоціації журналістів, видавців і мовників, «Новомедіа» та Дім Побут Службі.

Отож, результати конкурсу:
Перше місце отримує робота «Юність, обпалена війною, або Коли ми переможемо, я…». Автор − Єлизавета Івахів. Ця робота нагороджується планшетом Apple iPad 10.2 2021 Wi-Fi 256 GB Silver.

Друге місце отримує робота «Історія однієї гасової лампи». Автор − Кудінович Діана. Автор цієї роботи нагороджується телефоном Redmi Note 10S 128GB.

Третє місце отримує робота «Пташеня». Автор – Natali Valerі. Ця робота нагороджується термочашкою з принтом видання «Слово про Слово».

Переможці отримали свої подарунки, контактуючи через пошту та надсилаючи адреси для відправлення гаджетів та термочашки.

Джерело:  газета “Слово про Слово”