У п’ятницю, 1 квітня, в офісі Асоціації «Новомедіа» відбулося розширене засідання правління. Зустріч у такому форматі проходила вперше: окрім постійних членів правління на неї були запрошені лідери Асоціації, відповідальні за різні напрямки в роботі організації.

Це засідання стало офіційним стартом у підготовці до Міжнародного форуму «Новомедіа», який пройде восени в Києві. Планується, що в ньому візьмуть участь більше трьохсот делегатів. Глава «Новомедіа» Руслан Кухарчук нагадав, що головне гасло цього року – «Нові обличчя, нові ідеї та персональна відповідальність». «Ми очікуємо, що цей захід відкриє для нас нові можливості, нових цікавих спікерів та допоможе багатьом приєднатися до служіння в засобах масової інформації. І готуватися потрібно вже зараз», – сказав Кухарчук.

Новомедійники послухали та переглянули фото-звіти конференцій, які нещодавно проходили в США (National Religious Broadcasters) і Німеччині (World hosting days). У них приймали участь Руслан Кухарчук та член правління Денис Семенюк відповідно. Ретельно проаналізувавши побачене, новомедійники взялися до планування великого осіннього івенту.

У підсумку визначили головні завдання: пошук приміщення для форуму, збір коштів для проведення масштабного заходу, робота з волонтерами, залучення до підготовки всіх членів «Новомедіа» на місцях.

Прес-центр Асоціації “Новомедіа”