Незважаючи на те, що на Християнському Медіа Вікенді в Обухові були учасники з різних міст України, все ж таки не всі з «Новомедіа» могли приїхати на ключову подію організації. Адже деякі з них живуть на окупованих територіях Донбасу і Криму.

Однак команда християнських журналістів, попри все, намагається залишатися на зв’язку. Так члени Асоціації з Донецька Олександр Боєв та Віталій Скобліков записали й передали відеозвернення до учасників Медіа Вікенду. У запису вони побажали колегам успіху і зростання. У свою чергу делегати Християнського Медіа Вікенду записали своє відповідне звернення до всіх журналістів-християн Донбасуі Криму, побажавши їм миру та безпеки.

Приєдналася і Валентина Гаврилюк, представник «Новомедіа» з Алушти. Кримчанка написала в офіс Асоціації своє вітання:

«Дорогі новомедійники! Від імені всіх кримських членів асоціації передаю привіт. З вдячністю згадуємо зустрічі з вами на форумах, конференціях та інших заходах, посприяли професійному і духовному зростанню, надихнули на нові звершення. Незважаючи на те, що зараз складніше стало долати територіальні межі, віримо, що для нас кордонів не існує. А завдяки тому, що Асоціація «Новомедіа» свого часу змінила статус організації на «міжнародний» – робити це стало легше. Обставини змінюються, але необхідність доносити вічні цінності все також актуальна. Тому не будемо втрачати надію і прагнення, і у нас все вийде».

Прес-центр Асоціації “Новомедіа”