На початку червня вийшов новий оновлений 57-й випуск духовно-просвітницького журналу «Євангельська нива». Крім змін у дизайнерському оформленні – від обкладинки до шрифтів – часопис зазнав і перетворень у інформативному наповненні. Цього разу журнал уперше набув тематичного характеру. Темою номеру стали християнські цінності. Кожна його сторінка пропонує читачеві перевірити, а що, власне, у нього знаходиться на 1 місці.

Номер відкривають світові новини, а також новини з життя баптистського братства України. Про найголовніше у житті людини на сторінках журнали розмірковували Сергій Санніков, В’ячеслав Слівін, Олег Борис, Марк Сосі, Сергій Сологуб.

Цікавими думками про християнські цінності поділилися пастори Сергій Туркач і Іван Кобзар. На сторінках журналу розмістилися біографічні нариси з життя відомих особистостей, незвичайні історії християнських церков, інформація про біблійну освіту. Крім того цей випуск чудово доповнили ексклюзивне інтерв’ю музиканта Роджера МакМерріна про цінність духовної музики, а також інтерв’ю пастора Володимира Кунця про цінності християнського сімейного життя.

Одне з центральних місць номеру посідає стаття «7 баптистських принципів», а також документи та рішення ВСО ЄХБ, напрацьовані і запропоновані стратегічним комітетом братства. Валерій Антонюк, перший заступник голови ВСО ЄХБ, докладно виклав цінності, місію і бачення братства на 2010-2020 рр.

Юлія Долматова для Novomedia