У День журналіста в офісі Асоціації «Новомедіа» відбулась зустріч керівників та команд українських телерадіокомпаній. Зібрались обговорити та проаналізувати стан медіа у сучасних умовах та плани на майбутнє.

Серед присутніх були представники та керівники: «Радіо М»,  Радіо «Марія», «Світле радіо «Еммануїл», радіо «Голос надії»; телеканали – «TBN UA» , «Надія» та «Новий Християнський».

Учасники зустрічі розповіли про стан справ та специфіку своєї роботи у нинішніх умовах та обмінялись багаторічним досвідом. Руслан Кухарчук привітав всіх присутніх з професійним святом  – Днем журналіста.

Теми, що обговорювались: медіа платформи для поширення інформаційних та розважальних матеріалів, серед яких і мобільні застосунки. Також умови й досвід отримання ліцензій, нові стандарти законодавства та їх дотримання у організаціях, фінансове забезпечення та масштаби кожної теле і радіо організації по Україні.

Президент Асоціації Руслан Кухарчук спрямував спілкування на важливі теми, які потребують уваги християнських медіа. До прикладу, новий  Закон України «Про медіа», який набув чинності з 31 березня 2023 року. Обговорили основні моменти закону, що забороняє, дозволяє і як це може вплинути на цінності всередині українських теле і радіо організацій.