Про плани «Новомедіа» на  2013 рік розповів під час зустрічі новомедійників президент Асоціації Руслан Кухарчук.

В форматі вільного спілкування та чаювання  Руслан поділився з командою баченням на  поточний рік. Він виділив декілька стратегічних аспектів  діяльності «Новомедіа», ґрунтуючись на вірші із книги Наума: «На тебе йде розпорошувач, стверди твої стережи, виглядай на дорогу, зміцняй свої стегна, міцно скріпи свою потугу» (Наум 2:1) із загальною назвою «Збільшувати силу, нарощувати м᾽язи».

Голова Асоціації звернув увагу учасників зустрічі на просте життєве правило, добре відоме спортсменам. А саме: підготовка, тренування та змагання. «Що показово: тренування займає більшу частину життя спортсмена, а змагання та виступи – лише епізоди. Але те, якими будуть ці епізоди – тріумфальними або поразковими, – залежить від того, якими були тренування та підготовка», – додав президент «Новомедіа».

Підготуватися до змагань у журналістській справі Руслан Кухарчук запропонував шляхом нарощування 4-х важливих м᾽язів.

На 1-ому місці – духовна сила або загальний стан та міцність внутрішньої духовної людини. Вправами для тренування тут спікер назвав пристрасну та постійну молитву, глибоку повагу до Слова Божого та його вивчення, регулярний піст. «Наша сила – у Господі, в покладанні надії на Нього та залежності від Нього», – підсумував Руслан.

Другий м᾽яз, що потребує постійного посилювання, – інтелектуальний. Тут Руслан підкреслив, що професіоналізм досягається не молитвою, а навчанням та практикою. А регулярними вправами він назвав читання профільної літератури, спілкування зі спеціалістами, вивчення міжнародного досвіду, відвідування тематичних заходів, навчання у ВНЗ та на курсах підвищення кваліфікації.

Наступна умова успіху – командна сила. «Наскільки сильним ти б не був, але на футбольному полі один проти цілої команди не попреш – переможуть», – поділився Руслан Кухарчук, нагадуючи про важливість побудови взаємовідносин з людьми та партнерськими організаціями. Та порекомендував відвідувати домашні групи при церквах, ходити одне до одного у гості, дарувати подарунки, заводити друзів серед професіоналів,  бути відкритими до партнерства.

Останніми у списку важливих мязів голова “Новомедіа” відмітив силу ресурсів. Спікер закликав навчитися вміло розпоряджатися своїми ресурсами, збільшувати та накопичувати їх, аби “змагання” та тренування не були кволими за рахунок нестаці матеріальної.  Але при цьому він підкреслив важливість віддавати десятини, пожертви та милостині. Також Руслан розповів новомедійникам про свою особисту фінансову дисципліну.

Крім того, Асоціація «Новомедіа» надала учасникам зустрічі детальний звіт про свою діяльність протягом 2012 року, а також інформацію про грошові надходження та витрати організації. Були названі декілька дат подій, які «Новомедіа» планує провести у поточному році. На початку лютого знову відкриється школа «Новий журналіст». Наприкінці березня планується провести конференцію присвячену дитячим ЗМІ «Медіаленд», а у квітні – конференцію для християн-журналістів, членів Асоціації «Новомедіа». Також весною чекає на своїх студентів IT-школа. І, звичайно, традиційною подією стане Міжнародний Форум «Новомедіа», який відбудеться у листопаді 2013 року.

SAM_1582

 

Прес-центр Асоціації «Новомедіа»