20 серпня учасники профі-клубу познайомилися з редактором найбільшого інформаційного порталу України UKR.NET, Віталієм Яблонько.

За чаюванням гість розповів історію створення порталу UKR.NET, а також поділився принципами роботи великорейтингового Інтернет-ресурсу.

Про контент і особливості розміщення новин, смаки читачів, блоги, поштові сервіси, дизайн, відвідуваність та просування сайту – цим та іншими питаннями цікавилися у гостя новомедійники.

За словами Віталія Яблонька, найбільшою популярністю у читачів користуються політичні новини. А ось профільних блогерів в Україні небагато, хоча, як сказав гість, на порталі завжди знайшлося б місце для цікавих публікацій.

Для розвитку ресурсу і  утримання користувачів, команда UKR.NET намагається шукати нові підходи, тоді як дизайн головної сторінки і меню воліють не змінювати.

IMG_9843

Відповідаючи на питання про перевірку достовірності інформації, Віталій Яблонько зазначив: «З тими, хто розміщує у нас новини, ми працюємо на довірі, по-чесному: не відстежуємо й не перевіряємо».

Крім цього, гість розповів про свої захоплення і те, як любить відпочивати. Своею чергою учасники клубу розповідали про себе і свої проекти.

Нагадаємо, що компанія UKR.NET – лідер українського Інтернету з 14-річним досвідом роботи на ринку, має 10 найпопулярніших у своїх категоріях сервісів, над якими працюють більше 100 чоловік. Входить у десятку найвідвідуваніших сайтів України.

 IMG_9901_v004

Прес-центр “Новомедіа”